Where am I : Home page > Oplossingen > GPS Volgsystemen > Overzicht
Overzicht
Page functions:    

GPS Volgsystemen – Overzicht

Met meer dan duizend klanten door heel Europa willen wij u ervan overtuigen dat ons m!Trace platform een ongeëvenaarde kwaliteit heeft!


Er is een zeer groot aanbod van verschillende GPS voertuigvolgsystemen verkrijgbaar in de markt. Echter, de meeste oplossingen ondersteunen slechts een deel van uw voertuigen of materieel, hebben zeer beperkte functionaliteiten of kunnen niet worden geïntegreerd met uw bestaande systemen en processen. Sycada´s m!Trace platform heeft deze beperkingen niet. Wij volgen en traceren auto´s, bestel-, vrachtwagens, opleggers, containers, (zwaar) industrieel materieel en medewerkers tot op de minuut nauwkeurig, 24/7, jaar in, jaar uit.


m!Trace GPS volgsysteem


m!Trace is een web-based GPS volgsysteem, hosted en beheerd door Sycada. Wij leveren u alle benodigde hardware en software. Daarbij hebben onze SIM-kaarten zo goed als een wereldwijde netwerkverbinding met een dekking in onder andere heel Europa, Rusland, en de Verenigde Staten. De door u geautoriseerde gebruikers krijgen toegang tot de m!Trace applicatie via elke PC of MAC met een internetverbinding. Sycada’s m!Trace oplossing heeft de volgende eigenschappen:

  • Een kant-en-klare totaaloplossing met gegarandeerde bereikbaarheid en prestatie
  • Gespecialiseerde GPS units voor verschillende soorten mobiele activa
  • Eén softwareplatform om al uw mobiele activa te beheren
  • Altijd de meest recente versies van digitale kaarten; speciale kaarten kunnen worden ingezet voor o.a. luchthavens en railinfrastructuur
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Proactieve alarmering bij uitzonderingen zoals ongeautoriseerd gebruik van voertuigen of materieel
  • Eenvoudig integratie met uw bestaande systemen en applicaties
  • Lage totale kosten van eigendom en ongeëvenaarde kwaliteit 


Meer informatie over onze GPS volgsystemen 


Klik hier om een pagina te openen met een uitgebreider overzicht van eigenschappen van m!Trace of klik hier om direct contact met ons op te nemen om een testaccount te krijgen.

 

U kunt de Managed Mobility brochure hier downloaden.