Sycada is een innovatief telematicabedrijf. Meer dan 2.000 zakelijke klanten in heel Europa profiteren van onze krachtige en veilige mobiliteitsoplossingen.  We bieden een ongeëvenaard ROI (rendement op investeringen) en kunnen niet wachten om ook uw organisatie van dienst te zijn!

Onze innovatieve oplossingen

 

15 +

Jaar ervaring

 

2.000 +

Tevreden klanten

 

50.000 +

Bedrijfsmiddelen op afstand

 

10.000.000 +

Liter diesel bespaard

Duurzaamheid en winst kunnen hand in hand gaan. Dit is vooral duidelijk wanneer we het hebben over het groener maken van uw zakelijke vloot. Het geven van relevante en tijdige feedback aan bestuurders met betrekking tot het verbeteren van hun rijstijl resulteert in onze ervaring gewoonlijk tot een brandstofbesparing van 8-20%. Bij busbedrijf Connexxion zien we resultaten in de buurt van 10%, hetgeen leidt tot 5 miljoen liter bespaarde brandstof per jaar plus een flinke verlaging van de emissie-footprint.

Wat kan mindful driving voor uw bedrijf betekenen?

Investeringen in groene telematica tonen een gemiddelde brandstofbesparing van meer dan 10%. Koeriers, taxi's, stadsdistributiediensten en andere bedrijven met lichte bedrijfsvoertuigen laten vaak een brandstofbesparing van 15% zien.  Daarnaast is het positieve effect op emissies goed voor onze planeet én voor uw bedrijfsimago.

Om maar niet te spreken over de vermindering van het aantal verkeersongevallen (tot wel 50%), veiligheid van de bestuurder en voertuiggebruik, -reparatie en -onderhoud. Sycada’s Green Fleet Monitor-oplossing maakt dit allemaal mogelijk!

Tijdens een pilot kunnen wij met harde cijfers inzichtelijk maken wat deze oplossing voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.

Sycada about header
Sycada about header

Nóg een stap verder: ga over op elektrisch!

De transitie naar elektrische voertuigen wordt steeds aantrekkelijker. De kosten van EV's en hun batterijen worden lager en de prestaties in termen van bereik worden beter.

Om de integratie van elektrische voertuigen in wagenparken te versnellen heeft Sycada tal van onlinediensten ontwikkeld die beschikbaar zijn via web-portal en smartphones. Zo leveren wij praktische oplossingen voor praktische problemen wanneer het gaat om elektrische bedrijfsauto’s: batterijdata aan planning- en dispatchingsystemen, statistieken over de inzet en laadcycli van de voertuigen, en een EV-sharingplatform voor poolauto’s.

Groene mobiliteit is zo belangrijk voor ons dat we een speciale website hebben gewijd aan dit onderwerp en aan onze innovatieve oplossingen op dit gebied. Bezoek Sycada‐Green.com voor meer informatie!


 

Vraag een offerte aan  

 

Connected car

GPS-positie


positie-updates in real time op vaste tijdstippen alsmede geofence-triggers en -waarschuwingen.

Logboek


gemaakte ritten worden gelogd met data zoals start- en stoptijden, snelheidsprofiel, brandstofverbruik en onderhoudsinformatie.

Rijscore

de rijstijl van individuele bestuurders wordt geanalyseerd en middels feedback wordt aangegeven hoe men verbeteringen kan aanbrengen om brandstofkosten te verlagen, CO2-uitstoot te verminderen en de wegveiligheid te verbeteren.

 

Crashlog


Iin het geval van een ongeluk kan forensische informatie van voor en na het ongeluk ter beschikking worden gesteld om het schadeafwikkelingsproces te vergemakkelijken.

Brandstofrapportage

het daadwerkelijke brandstofverbruik van het voertuig wordt geregistreerd en kan worden gebruikt als input voor initiatieven omtrent 'groen rijden'.

Diagnostiek


Servicemeldingen voor en diagnostische foutcodes (DTC's) van het voertuig worden in real time vastgelegd en gebruikt ten behoeve van de zorgplicht voor het voertuig.

Praktijkcases

Sycada is trots op het feit dat wij meer dan 2.000 klanten van dienst zijn met onze innovatieve, highperformance telematica-oplossingen. Bekijk ter inspiratie gerust eens onze referentiecases. Natuurlijk verwelkomen we ook u graag als klant!

Recente Praktijkcases

Recente blogs

23
nov2016

Sycada anno 2016: wist je...

  Inmiddels ken je ons als een betrouwbare en betrokken club van professionals die de klant centraal stelt....

09
dec2016

Positieve beïnvloeding van rijgedrag: 4...

  Het positief beïnvloeden van rijgedrag kan tot een aanzienlijke kostenbesparing leiden. Tegelijkertijd draagt een bewuste rijstijl bij...

25
jan2017

Telematics 4.0: datavergaring en innovatie

  Telematics 3.0 – of inmiddels 4.0: de term vliegt je tegenwoordig om de oren. Zo ook op...

07
feb2017

Fleet intelligence à la TNT...

  In onze vorige blog hebben we het gehad over telematics 4.0 en de wijze waarop klassieke Track...

22
feb2017

Duurzame apparatuur én samenwerking: Swinkels...

  Meer dan tien jaar geleden werd Swinkels Beton klant van Sycada. Destijds bouwden wij voor dit bedrijf...

20
mrt2017

Intelligente perscontainers: wat voor ‘gekke’...

Als we stilstaan bij alle apparatuur die Sycada volgt en lokaliseert, komen we de gekste varianten tegen....

28
juni2017

Intelligent cameratoezicht: ‘gek’ of te...

Decennia geleden probeerden bedrijven zich, vaak met succes, te onderscheiden met het bieden van ‘service’. Totdat iedereen...

31
juli2017

Pilot Tracking Monitoring...

Meten is weten, dat weten we allemaal. Maar ook minder zweten, vooral als er weer nota’s binnen...

08
jan2018

Laat die GDPR maar komen!

Wie nu googelt op de zoekterm ‘GDPR’ vindt bijna 9 miljoen resultaten. Bij de zoekterm AVG (Algemene...

«
»

Over Sycada

Met meer dan 15 jaar ervaring en 2.000+ tevreden klanten loopt Sycada voorop in telematica.

Offices:


Meld je aan!