Sycada is een innovatief telematicabedrijf. Meer dan 2.000 zakelijke klanten in heel Europa profiteren van onze krachtige en veilige mobiliteitsoplossingen.  We bieden een ongeëvenaard ROI (rendement op investeringen) en kunnen niet wachten om ook uw organisatie van dienst te zijn!

Onze innovatieve oplossingen

 

15 +

Jaar ervaring

 

2.000 +

Tevreden klanten

 

50.000 +

Bedrijfsmiddelen op afstand

 

10.000.000 +

Liter diesel bespaard
Sycada about header

Nationale Nederlanden is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Na een zorgvuldige marktscreening werd Sycada gekozen als telematica- en UBI-partner (UBI staat voor Usage-Based Insurance, oftewel 'verzekering op basis van gebruik en rijstijl'). Het innovatieve telematicaplatform van Sycada vormt de basis voor een ambitieuze aanpak om klanten te helpen bij het realiseren van een substantiële en duurzame verlaging van brandstofkosten, CO2-uitstoot en, uiteraard, schadelast.

Door de krachten te bundelen zijn we in staat om een werkelijk uniek mindful driving-programma aan te bieden. Deze geïntegreerde UBI- en groene mobiliteitspropositie werd in de zomer van 2015 gelanceerd en is uniek binnen de markt voor commerciële vloten. Het programma bouwt voort op Sycada’s succesvolle Green Fleet Monitor-platform dat analyse van en feedback op de rijstijl van individuele bestuurders mogelijk maakt.

De diensten worden aangeboden aan zakelijke klanten met gemixte vloten, waaronder personenauto's, bestelauto's, stadsbussen en vrachtwagens. Onze klanten krijgen toegang tot gedetailleerde vlootstatistieken, brandstof- en CO2-rapportages, rijstijlanalyses en nog veel meer via de Sycada Green Fleet Monitor-portal - en desgewenst tot gps-tracking en (fiscale) ritrapportagemodules. Daarnaast wordt de klant ingeschreven in het programma voor de veiligheid van bestuurders en ongelukpreventie van NN.

U kunt het persbericht  van Nationale Nederlanden hier downloaden. Of neem contact op met Sycada of NN voor meer informatie over deze innovatieve propositie!

Vraag een offerte aan

 

Connected car

GPS-positie


positie-updates in real time op vaste tijdstippen alsmede geofence-triggers en -waarschuwingen.

Logboek


gemaakte ritten worden gelogd met data zoals start- en stoptijden, snelheidsprofiel, brandstofverbruik en onderhoudsinformatie.

Rijscore

de rijstijl van individuele bestuurders wordt geanalyseerd en middels feedback wordt aangegeven hoe men verbeteringen kan aanbrengen om brandstofkosten te verlagen, CO2-uitstoot te verminderen en de wegveiligheid te verbeteren.

 

Crashlog


Iin het geval van een ongeluk kan forensische informatie van voor en na het ongeluk ter beschikking worden gesteld om het schadeafwikkelingsproces te vergemakkelijken.

Brandstofrapportage

het daadwerkelijke brandstofverbruik van het voertuig wordt geregistreerd en kan worden gebruikt als input voor initiatieven omtrent 'groen rijden'.

Diagnostiek


Servicemeldingen voor en diagnostische foutcodes (DTC's) van het voertuig worden in real time vastgelegd en gebruikt ten behoeve van de zorgplicht voor het voertuig.

Praktijkcases

Sycada is trots op het feit dat wij meer dan 2.000 klanten van dienst zijn met onze innovatieve, highperformance telematica-oplossingen. Bekijk ter inspiratie gerust eens onze referentiecases. Natuurlijk verwelkomen we ook u graag als klant!

Recente Praktijkcases

Recente blogs

23
nov2016

Sycada anno 2016: wist je...

  Inmiddels ken je ons als een betrouwbare en betrokken club van professionals die de klant centraal stelt....

09
dec2016

Positieve beïnvloeding van rijgedrag: 4...

  Het positief beïnvloeden van rijgedrag kan tot een aanzienlijke kostenbesparing leiden. Tegelijkertijd draagt een bewuste rijstijl bij...

25
jan2017

Telematics 4.0: datavergaring en innovatie

  Telematics 3.0 – of inmiddels 4.0: de term vliegt je tegenwoordig om de oren. Zo ook op...

07
feb2017

Fleet intelligence à la TNT...

  In onze vorige blog hebben we het gehad over telematics 4.0 en de wijze waarop klassieke Track...

22
feb2017

Duurzame apparatuur én samenwerking: Swinkels...

  Meer dan tien jaar geleden werd Swinkels Beton klant van Sycada. Destijds bouwden wij voor dit bedrijf...

20
mrt2017

Intelligente perscontainers: wat voor ‘gekke’...

Als we stilstaan bij alle apparatuur die Sycada volgt en lokaliseert, komen we de gekste varianten tegen....

28
juni2017

Intelligent cameratoezicht: ‘gek’ of te...

Decennia geleden probeerden bedrijven zich, vaak met succes, te onderscheiden met het bieden van ‘service’. Totdat iedereen...

31
juli2017

Pilot Tracking Monitoring...

Meten is weten, dat weten we allemaal. Maar ook minder zweten, vooral als er weer nota’s binnen...

08
jan2018

Laat die GDPR maar komen!

Wie nu googelt op de zoekterm ‘GDPR’ vindt bijna 9 miljoen resultaten. Bij de zoekterm AVG (Algemene...

«
»

Over Sycada

Met meer dan 15 jaar ervaring en 2.000+ tevreden klanten loopt Sycada voorop in telematica.

Offices:


Meld je aan!